Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко розповів, коли можуть послабити обмеження в Києві

21 квітня 2020 року, 12:15

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що поступове послаблення обмежень у столиці запроваджуватимуть після того, коли буде подолано пік поширення захворювання на коронавірус. Про це мер Києва Віталій Кличко розповів під час онлайн прес-конференції.

«Хочу зазначити, деякі європейські країни, що вже пройшли пік захворювання, починають послаблювати обмеження. Але дуже обережно і поволі. Я спілкуюся з мерами міст Європи, з очільниками деяких держав. Аналізую, як і що вони роблять у цій ситуації. Зазначу, що план поетапного послаблення обмежень розробила і столиця. Ми розуміємо, що бізнес повинен працювати, що місто має розвиватися. Що потрібно «оживляти» економіку. Ми повинні пройти пік хвороби. Його в Україні та місті очікуємо за тиждень-два. Після цього, виходячи із ситуації, будемо впроваджувати поступове послаблення обмежувальних заходів. Сьогодні головне – як ми подолаємо пік захворювання, наскільки великим він буде», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]