Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко розповів, як столиця відзначатиме День Києва

21 травня 2021 року, 12:19

У зв’язку із епідеміологічною ситуацією формат проведення масових заходів  на День Києва буде змінений. Їх адаптують до чинних карантинних вимог. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу.

«У зв’язку із епідеміологічною ситуацією формат проведення масових заходів буде змінений. Їх буде значно менше. А ті, що відбудуться, – адаптують до чинних карантинних вимог.  Святкова програма розпочнеться 26 травня музичною екскурсією Андріївським узвозом від Муніципальної хорової капели імені Ревуцького. Розпочнеться екскурсія від пам’ятника відомими персонажам – Проні Прокопівні та Свириду Голохвастову», – розповів Віталій Кличко.

Основними локаціями святкових заходів стануть також Арка дружби народів та Співоче поле. Відбудеться і традиційний благодійний «Пробіг під каштанами» та різноманітні спортивні змагання. Ознайомитися з усіма заходами можна на сайті КМДА.  

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]