Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ще 32 служителя Києво-Печерської Лаври перевіряють на коронавірус»

16 квітня 2020 року, 12:11

Ще 32 служителя Києво-Печерської Лаври перевіряють на коронавірус. У них медики взяли зразки на ПЛР-тести. Результати тестування мають бути сьогодні. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«У Києво-Печерській Лаврі, яку закрили на карантин, тривають протиепідемічні заходи. Також медики контролюють стан хворих з легкою формою вірусу, які лікуються на самоізоляції на території Лаври. Усіх служителів оглядають щодня. За необхідності – госпіталізують. Учора відібрали ще 32 зразки на тестування. І відправили їх в лабораторію. Результати тестів мають бути сьогодні. Є випадки захворювань і в Іонінському монастирі. Там сьогодні працюють санітарні лікарі. І ми розглядаємо питання закриття його на карантин», – підкреслив мер Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]