Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Щоб не класти весь тягар від підвищення цін на проїзд на киян, частину витрат бере на себе місто»

25 травня 2017 року, 15:54

Вартість проїзду в столичному комунальному наземному транспорті і метро збільшиться тільки на 1 гривню, оскільки частину витрат бере на себе місто. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на початку засідання Київради.

Говорячи про необхідність розглянути і ухвалити проект рішення Київської міської ради про внесення змін до бюджет міста Києва на 2017 рік, мер Києва зазначив: «Щоб забезпечити безперебійну діяльність підприємства «Київпастранс», є необхідність у наданні йому дотації у сумі 448,8 млн грн».

Він підкреслив, що це, в першу чергу, кошти на виплату заробітної плати та інші першочергові витрати.

«Ви знаєте, що ми плануємо підвищення вартості проїзду в комунальному наземному транспорті та метро на 1 гривню. Але ці кошти не дотягують навіть до собівартості проїзду. Тому, щоб не класти увесь тягар від підвищення цін на проїзд на киян, частину витрат бере на себе місто», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]