Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Система життєзабезпечення столиці працює в штатному режимі. Вода й тепло в киян є. Без електроенергії 30% споживачів – через аварійні відключення

31 грудня 2022 року, 17:17

Без електроенергії наразі 30% киян – через аварійні відключення. Вода та тепло в киян є. Система життєзабезпечення міста працює в штатному режимі. Рух поїздів червоною лінією метро здійснюється від станції «Академмістечко» до станції «Арсенальна». Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Система життєзабезпечення столиці працює в штатному режимі. Вода та тепло в киян є. Без електроенергії наразі 30% споживачів – через аварійні відключення», – зазначив Віталій Кличко.

Рух поїздів червоною лінією метро здійснюється від станції «Академмістечко» до станції «Арсенальна». Обмеження застосовані для здійснення перевірки відкритої ділянки лінії на наявність залишків від уламків ракет. На місце виїхали фахівці.

«Про відновлення руху червоною лінією повідомимо додатково», – написав Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]