Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Сьогодні Париж символічно продемонструє, що Україна є частиною європейської сімʼї

24 серпня 2023 року, 13:26

Сьогодні, у День Незалежності України, Париж символічно продемонструє, що Україна є частиною європейської сімʼї. У центрі французької столиці відкриють Київський сквер. А ввечері в кольори державного прапора України підсвітять Ейфелеву вежу. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер Києва Віталій Кличко, який на запрошення мера Парижа братиме участь в урочистостях.

«До Дня Незалежності України Париж засвідчує свою підтримку Києва та української держави. Сьогодні у французькій столиці символічно продемонструють, що Україна є частиною європейської сімʼї. З мером Парижа Анн Ідальго, на її запрошення, разом відкриємо в центрі міста Київський сквер. А ввечері відбудеться церемонія підсвічення Ейфелевої вежі в кольори державного прапора України», – написав Віталій Кличко.

Він подякував французьким партнерам за підтримку та всебічну допомогу Україні в нашій боротьбі за незалежність та волю.

«З мером Парижа, яка за час повномасштабної війни тричі відвідувала Київ, обговоримо подальшу співпрацю наших міст та, зокрема, допомогу в підготовці до наступної зими, яка для Києва та України буде дуже складною», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]