Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Застосунок Київ Цифровий на День Незалежності запускає кампанію «Задонать свій час»

24 серпня 2023 року, 14:12

У День Незалежності України міський застосунок Київ Цифровий привітав усіх із святом: запустив новий сервіс, що об’єднує волонтерів. Про це повідомив керівник цифрової трансформації та заступник голови КМДА Петро Оленич.

«Задонать свій час» – це заклик стати частинкою позитивних змін у місті. Розділ створили, щоб нагадати: час – інструмент змін та шанс наблизити перемогу, об’єднуючись у добрих справах.

У розділі «Допомога» застосунку Київ Цифровий «Стань волонтером» кияни можуть обирати проєкти та напрями, що їх цікавлять.

Кожен користувач зможе обирати напрямки благодійності, долучатися до різних ініціатив та брати участь у спільних проєктах для створення позитивних змін.

Так, обравши один або кілька партнерських сервісів із розділу «Допомога», можна поділитись своїм часом та вміннями, взяти участь у різних волонтерських ініціативах, які спрямовані на відбудову, допомогу літнім людям, донорство крові, вигул тварин та інші соціально важливі справи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]