Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Сьогодні столицю розчищають від снігу 477 спецавто та 59 бригад з ручного прибирання (+відео)

14 лютого 2021 року, 11:24

Сьогодні в столиці розчищають дороги, проїзди, двори і зупинки 477 спецавто та 59 бригад з ручного прибирання. Вже тиждень дорожники в цілодобовому режимі прибирають місто від снігових заметів. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Facebook. Мер опублікував відео, як вночі і рано вранці дорожники і комунальники прибирали зупинки громадського транспорту та підходи до станцій метро.

«Уже тиждень дорожники в цілодобовому режимі прибирають місто від снігу. Минулої ночі в столиці працювали 462 одиниці спецтехніки та 35 бригад з ручного прибирання. Сьогодні вдень дороги, проїзди, двори і зупинки розчищають 477 спецавто та 59 бригад з ручного прибирання», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що триває вивезення снігу усіх районів міста. Для цих робіт додатково залучили 101 одиницю техніки сторонніх організацій, з якими шляхово-експлуатаційні підприємства уклали договори ще до початку зимового періоду. Так, протягом суботи вивезли рекордну масу снігу – майже 14 тисяч тонн.

«Вчора ввечері, сьогодні вночі та на світанку – дорожники і комунальники чистили, зокрема, і зупинки громадського транспорту, підходи до станцій метро», – додав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]