Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Сьогоднішня ніч знову буде складною. Тому наші захисники готуються обороняти столицю

27 лютого 2022 року, 22:10

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що наші захисники готуються обороняти столицю, бо сьогоднішня ніч знову буде складною. Про це Віталій Кличко заявив у своєму відеозверенні.

«Сьогоднішня ніч знову буде складною. Тому наші захисники готуються обороняти столицю. А киян я закликаю провести цю ніч в укриттях. Бо ворог сатаніє. Розстрілює мирні домівки. Продовжує знищувати нашу інфраструктуру. Хоч сам несе великі втрати — і людські, і військовою технікою. Бо, схоже, росіяни не очікували такої відсічі і такого духу українських людей. І військових, і цивільних», – сказав Віталій Кличко.

Він підкреслив, що українські воїни б’ються героїчно. По всій Україні. Українці згуртувалися, щоб відстояти свою державу.

«Намагається орда прорватися і до Києва. Та наші мешканці готуються дати відсіч агресору. Сьогодні був на укріпленнях, які кияни допомагають зводити бійцям тероборони. Щоб вороже військо не потрапило в наше місто. Я хочу підтримати українських бійців і подякувати за витримку мешканцям Ірпеня, Ворзеля, Бучі і Гостомеля. Де тривають запеклі бої, бо ворог рветься до Києва. Тримайтеся! Разом вистоїмо!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]