Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Столиця стабільно увійшла в опалювальний сезон: до тепла підключили всі будинки, що знаходяться в управлінні комунальних керуючих компаній

31 жовтня 2023 року, 17:53

Столична влада разом із комунальниками виконала всі заплановані й необхідні для старту опалювального сезону роботи. На сьогодні до тепла підключили вже всі будинки, що знаходяться в управлінні комунальних керуючих компаній. А також майже всі заклади соціальної сфери. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ».

«Опалювальний сезон ми розпочали 9 жовтня. Першими до тепла почали підключати об’єкти соціальної інфраструктури – лікарні, школи, садки, – за заявками їхніх керівників. Тижнем пізніше – з 16 жовтня – розпочали підключення до тепла і житлових будинків. І вже зараз можна сказати, що столиця стабільно увійшла в опалювальний сезон. На сьогодні до тепла підключені, практично, всі будинки, що знаходяться в управлінні комунальних керуючих компаній. За індивідуальними заявками продовжують підключати будинки ОСББ, ЖБК, відомчі. А також заклади соціальної сфери: дитячі садки – з теплом уже 99,4%, школи – 97,1%, пологові будинки – 92,3%, медичні стаціонари – 93,3%», – зазначив Віталій Кличко.

Мер Києва нагадав, що близько сотні котелень міста можливо оперативно переключити на роботу від генераторів. Таку ж можливість сьогодні забезпечено для 150 бюветних комплексів. Придбані мобільні пересувні котельні, у разі необхідності, забезпечать на певний період теплом медичні заклади, школи та пункти обігріву.

Паралельно столичні комунальники продовжують відновлення пошкодженого чи зруйнованого минулої зими росіянами обладнання на об’єктах критичної інфраструктури. Місто виділило на ці потреби близько мільярда гривень. І до кінця року заплановані ремонти виконають.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]