Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Тиск на столичну владу триває

21 травня 2021 року, 12:22

Тиск на столичну владу продовжується. Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу, відповідаючи на питання від ЗМІ.

«Так. Перевірки та обшуки тривають. Наприклад, вчора ввечері прокуратура та податкова поліція прийшли в КП «Київтеплоенерго». Після того, як зранку шукали щось у Департаменті житлово-комунальної інфраструктури КМДА. Структурні підрозділи надають всю документацію. Навіть ту, що не стосується проваджень, за якими приходять правоохоронці. Такі масові раптові облави і постановочні акції – це, ще раз підкреслю, маніпуляції для дискредитації міської влади. Спроба дестабілізувати ситуацію в столиці. Бо вже два тижні ключові комунальні підприємства і підрозділи міста не можуть нормально працювати. Оскільки там зранку до ночі шукають, в основному, документи, які ми самі передали правоохоронцям. За фінансовими порушеннями, які виявили ми самі!» – сказав Віталій Кличко.

Мер вкотре звернувся до правоохоронних органів із вимогою надати докладний звіт про статус справ, щодо яких КМДА передавала документи за результатами аудитів.

«Нагадаю, з 2015-го року Департамент внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА здійснив 385 перевірок. І передав правоохоронцям матеріали за 316-ма об’єктами аудиту. Тому питання: яка ситуація з цими справами? Чому кілька років чекали, а тепер реагують на результати наших перевірок?! Тільки руки дійшли чи треба терміново заляпати Кличка і столичну владу?» – наголошує Київський міський голова.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]