Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Цього року ми побудуємо 5 нових дитячих садків та реконструюємо ще 2, а також відкриємо 2 нових школи»

05 серпня 2016 року, 21:06

До кінця поточного року в столиці побудують 5 нових дитячих садків та реконструюють ще 2. Також у Києві відкриються 2 нових школи. Про це в ефірі телеканалу «Київ» заявив мер столиці Віталій Кличко.

«Ми вдвічі збільшили фінансування освіти і цього року відкриємо нові навчальні заклади. Дитячі садки та школи не будувалися протягом багатьох років. І, на жаль, ми отримали у спадок багато проблем в цій галузі. Так, на сьогодні у черзі до дитсадків близько 13,5 тисяч дітей. І наше завдання, щоб за 3-4 роки черги у дитсадки взагалі не було, - наголосив Київський міський голова. - Минулого року ми відкрили 2 нових школи та 2 дитячих садка. Цього ж року ми побудуємо 5 нових дитячих садків та реконструюємо ще 2. Також відкриємо 2 нових школи. У жодному разі темпи будівництва закладів освіти ми не будемо зменшувати», - підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]