Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Цього року у Києві капітально відремонтують 51 вулицю, а за кілька років столиця відмовиться від маршруток

26 травня 2016 року, 10:46

До кінця року в столиці капітально відремонтують 51 вулицю. Виділити кошти на це вдалося завдяки зростанню надходжень до міського бюджету. Також на автошляхах столиці продовжується плановий ямковий ремонт. Про це в ефірі програми «Сніданок з «1+1» заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

«Ми збільшили фінансування на капітальний ремонт доріг. Планували провести ремонт дорожнього полотна на 44-х вулицях. Однак, завдяки тому, що на сьогоднішній день, ми маємо перевищення надходжень до бюджету столиці за перший квартал, «Київавтодор»  проведе ремонт 51-ї дороги цього року», – наголосив Віталій Кличко.

Також мер Києва розповів про реформування системи міського громадського транспорту та плани про відмову від маршруток у столиці.

«Разом зі Світовим банком ми розробили транспортну систему Києва для того, щоб використовувати найкращий світовий досвід. У цьому напрямку запустили декілька нових маршрутів. Наприклад, із Троєщини до залізничного вокзалу, цей маршрут дуже популярний, – підкреслив мер Києва. – Однозначно, маршрутки зникнуть, тому що в столиці повинен працювати сучасний громадський транспорт, який перевозить багато пасажирів. Один автобус перевозить стільки ж пасажирів, як десять маршруток. Якщо залишиться така динаміка розвитку, як сьогодні, то через два роки у нас маршруток не буде», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]