Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Цього року в столиці планують замінити понад 100 км тепломереж» (+фото, відео)

15 червня 2020 року, 12:16

Цього року в столиці планують замінити понад 100 км тепломереж. На оновлення мереж місто спрямувало майже 450 млн грн. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«80% тепломереж столиці відпрацювали свій термін експлуатації і перебувають у «втомленому» стані. Саме для того, щоб зберегти систему теплопостачання, подолати її аварійність та забезпечити киян більш якісними послугами, ми у 2018 році не продовжили угоду з «Київенерго». І повернули теплоенергетичний комплекс під управління громади міста», – сказав Віталій Кличко.

Він зауважив, що у 2019-му році в столиці замінили майже 130 км трубопроводів. Як результат – у минулому опалювальному сезоні аварійність на мережах зменшилася на 10%.

«Цього року тепловики планують замінити понад 100 км труб. На це місто спрямувало майже 450 млн грн. Роботи з реконструкції мереж тривають в усіх районах Києва. В першу чергу оновлюють найбільш аварійні ділянки. Реконструкцію виконують тільки за сучасними технологіями. Ми робимо все, щоб у столиці працювала якісна система теплопостачання – без аварій та втрат тепла», – додав мер Києва.

Зокрема, масштабні роботи планують на Виноградарі та Троєщині, на Нивках, Теремках, Борщагівці та в центральній частині міста.

Віталій Кличко також показав відео про те, як замінюють труби на вулиці Озерній в Оболонському районі міста. За останні роки там було майже 30 аварійних пошкоджень.

Заміна тепломереж в Оболонському районі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]