Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У 2019 році ми розпочнемо будівництво лікарні на Троєщині та лікарні швидкої допомоги на правому березі»

08 лютого 2019 року, 20:36

Цього року столична влада розпочне будівництво двох лікарень: багатопрофільної лікарні зі стаціонаром на Троєщині та лікарні швидкої допомоги на правому березі. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ».

«Плануємо розпочати будівництво нової лікарні на Троєщині. Це великий район, де мешкає більше людей, ніж у деяких обласних центрах – понад 400 тисяч. І на Троєщині немає своєї лікарні – люди їздять в інші райони міста», – зазначив Віталій Кличко.

Також у 2019 році розпочнеться будівництво лікарні швидкої допомоги на правому березі.

«Ми також плануємо розпочати будівництво лікарні швидкої допомоги на правому березі, бо центр швидкої допомоги сьогодні знаходиться на лівому березі міста. Іноді час, аби врятувати людині життя, йде на хвилини. А пацієнтів везуть через усе місто до лікарні швидкої допомоги на лівий берег міста. Проблема лікарні швидкої допомоги в правобережній частині столиці назріла давно», – підкреслив мер Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]