Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко у Фінляндії візьме участь у з’їзді Європейської народної партії

06 листопада 2018 року, 9:10

Мер Києва Віталій Кличко відвідає 25-й з’їзд Європейської народної партії, який відбудеться 6-8 листопада у столиці Фінляндії Гельсінкі.

Цьогорічний з’їзд ставить перед собою важливі завдання. Партія має обрати кандидата від ЄНП на наступних виборах президента Єврокомісії, які відбудуться у травні 2019 року, оновить статути та напрацює спільну політичну позицію щодо нових викликів, з якими стикається Європа. 

9 листопада у німецькому місті Пассау Віталій Кличко візьме участь у подіумній дискусії «Зовнішньоекономічний портал Баварія – Україна». Разом із мером Києва у дискусії візьмуть участь міністр транспорту Німеччини Андреас Шоєр та прем’єр-міністр Баварії Маркус Зьодер. Спікери обговорять співробітництво між Україною та Баварією загалом і Києвом та Баварією зокрема, а також окреслять перспективи розвитку цієї співпраці.

Європейська народна партія - загальноєвропейська політична партія, заснована у 1976 році. ЄНП послідовно підтримує рух України до Європи та збереження санкцій проти Російської Федерації. Також ЄНП виступала за запровадження безвізового режиму між Україною та ЄС.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]