Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У Київ сьогодні надійшли 62 тисячі медичних масок, що замовило місто» (+ відео)

19 березня 2020 року, 13:02

У Київ на сьогодні надійшло 62 тисячі медичних масок, які замовило місто. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конфренції, відповідаючи на питання, отримані від ЗМІ.

«У Київ сьогодні надійшли 62 тисячі медичних масок, що придбало місто. Наступного тижня ми розраховуємо отримати ще понад 100 тисяч масок, виготовлення яких замовили на українських підприємствах», – сказав мер Києва.

Він зауважив, що наразі ці медичні маски виготовляють. Також місто замовило маски закордоном. Наявні маски столична влада сьогодні поширює у лікарнях медикам, на комунальних підприємствах, працівникам поліції та на тих підприємствах, від роботи яких залежить життєдіяльність міста.

Віталій Кличко зазначив, що шалений ажіотаж на засоби індивідуального медичного захисту сьогодні не тільки в Києві, а й в усьому світі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]