Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У Києві після капремонту відкрили першу чергу парку «Совки» (+фото, відео)

26 червня 2020 року, 12:16

У Києві після капремонту відкрили першу чергу парку «Совки» у Святошинському районі міста. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції. І показав відео, як тепер виглядає парк «Совки».

«Ми продовжуємо робити Київ гарнішим і комфортнішим. Учора відкрили після капітального ремонту першу чергу парку «Совки» у Святошинському районі. Донедавна це був, скоріше, занедбаний ліс, ніж міський парк для комфортного відпочинку. Унікальність парку «Совки» у тому, що це – лісопарк. Єдиний, що знаходиться у лісовій зоні. Тому важливо було зберегти таку особливість зони відпочинку», – сказав Віталій Кличко.

Територію лісопарку огородили та розчистили. Облаштували доріжки, встановили нові лави та урни, дитячі та спортивні майданчики, сучасне LED-освітлення. Збудували громадську вбиральню, встановили камери відеоспостереження і тривожні кнопки.

«На вході до парку облаштували фонтан, який увечері підсвічується. Дітлахи не гають часу і вже купаються в ньому! Також у «Совках» є гарна альтанка зі столами для гри в шахи. Я мав нагоду привітати переможця дитячого турніру із шахів у Святошинському районі. Вручив хлопцеві набір для гри в шахи та сертифікат на гру з чемпіоном світу з шахів, моїм давнім другом Володимиром Крамником. Володимир із радістю погодився зіграти зі школярем, коли наступного разу відвідає Київ», – сказав Віталій Кличко.

Відкриття реконструйованого парку «Совки»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]