Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У Києві вакцинували вже понад 296,5 тисячі людей 

25 червня 2021 року, 12:14

У Києві вакцинували вже понад 296,5 тисячі людей. Дві дози вакцини отримали більш як 53 тисячі осіб. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Триває в столиці кампанія з вакцинації населення. Цього тижня Центр вакцинації, що створений на базі Міжнародного виставкового центру, почав приймати киян у четвер. Продовжує свою роботу центр сьогодні. А також працюватиме в суботу та неділю з 10:00 до 17:30. Загалом від початку роботи Центру вакцинації у МВЦ у ньому щепили понад 20700 киян», – сказав Віталій Кличко.

Він нагадав: для того, щоб щепитися, кияни можуть записатися через сервіс helsi.me, обравши зручний день та час для вакцинації. Після реєстрації прийде  SMS‑підтвердження. Саме його потрібно показати на вході в центр.

Для вакцинації потрібно взяти з собою паспорт та ідентифікаційний код. Для скорочення часу, витраченого на вакцинацію, – попередньо підписати декларацію з сімейним лікарем.

Також кияни, зареєстровані у додатку «Дія» та внесені у листки очікування закладів охорони здоров’я, можуть щепитися в пунктах, відкритих на базі Центрів первинної медико-санітарної допомоги міста.

«Продовжують у столиці вакцинувати і працівників освітньої галузі. Для цього місто визначило навчальні заклади, на базі яких створили вакцинальні пункти. Усього їх 17. Розташовані пункти у всіх районах міста. У них вакциною Comirnaty виробництва Pfizer-BioNTech вже щепили майже 46,8 тисячі освітян. Загалом у столиці вже вакцинували понад 296,5 тисячі людей. Із них 2 дози вакцини отримали більш як 53 тисячі. Це переважно – медики, соціальні працівники, освітяни, військові, паралімпійці та маломобільні громадяни. Зокрема, тільки вчора в Києві вакцинували понад 14,2 тисячі людей», – додав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]