Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У Києві з’явиться сквер імені журналіста Павла Шеремета»

12 грудня 2019 року, 18:51

Депутати Київської міської ради більшістю голосів підтримали рішення про створення скверу імені журналіста Павла Шеремета. Це питання депутати розглянули першим під час вечірнього засідання Київради.

Виступити перед депутатами на засідання міськради прийшла Севгіль Мусаєва – головна редакторка онлайн-видання «Українська правда», в якому працював Павло Шеремет.

«У Києві з’явиться сквер імені журналіста Павла Шеремета, якого вбили в столиці у липні 2016 року. Так ми вшануємо пам’ять про відомого журналіста. Ця людина гідна того, щоб його іменем назвали зелену зону в столиці», – прокоментував рішення Київради мер Києва Віталій Кличко.

Статус скверу надали земельній ділянці площею 0,2468 гектара на перетині вулиць Рейтарської та Стрілецької у Шевченківському районі міста. На цій території вже є зелені насадження.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]