Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У столиці найвищий в Україні показник тестування на коронавірус

30 квітня 2021 року, 12:09

У столиці найвищий в Україні показник тестування на коронавірус. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Хочу зазначити, що Київ залишається лідером за рівнем тестування на COVID-19. Сьогодні цей показник у столиці – понад 400 тестів на 100 тисяч населення. Ще раз нагадаю, що процедура тестування – проста і доступна для всіх, кому вона необхідна», – сказав Віталій Кличко.

У столиці,  за направленням лікаря, тест можна здати в 71 пункті тестування. Створені вони в амбулаторних комунальних закладах Києва.

Тест за направленням лікаря – безкоштовний. Ознайомитися зі списком пунктів тестування можна на сайті КМДА.

Можна зробити тести і в багатьох приватних клініках столиці.

 «Також медичні бригади продовжують забирати біоматеріал для тестування на COVID-19 у пацієнтів вдома. Зокрема, в людей з інвалідністю та людей похилого віку. Тільки минулого тижня медики виїжджали до більше 1020 пацієнтів», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]