Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У столиці вакцинували вже понад 187 тисяч людей

11 червня 2021 року, 12:11

У столиці вакцинували вже понад 187 тисяч людей. Із них дві дози вакцини отримали понад 23 тисячі осіб. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Київ, як і вся країна, продовжує кампанію з вакцинації. Цими вихідними на базі Міжнародного виставкового центру знову працюватиме Центр вакцинації від COVID-19. Усього в Центрі вакцинували вже понад 8,5 тисячі людей. Тільки минулими вихідними щеплення отримали 5 тисяч людей. Вакцинувати таку кількість людей вдалося завдяки збільшенню кількості медичних бригад та розмежуванню потоків відвідувачів», – сказав Віталій Кличко.

За словами мера Києва, аби пришвидшити темпи вакцинації, міська влада вдосконалює роботу Центру. Так з наступних вихідних алгоритм його роботи буде дещо змінений. Відтепер, аби записатися на щеплення проти COVID-19, потрібно зайти за посиланням на сайт сервісу helsi.me та вибрати бажаний день і час вакцинації. Підтвердження запису надійде SMS. Його потрібно буде показати при вході до пункту вакцинації разом із паспортом та попередньо зареєстрованою заявкою на щеплення у додатку «Дія».

«Більше часу процедура вакцинації забирає в тих людей, які не підписали декларацію з сімейним лікарем. Оскільки доводиться заповнювати необхідні документи, витрачається не 7 хвилин, а півгодини. Тому для економії свого часу, перед тим як іти на щеплення, підпишіть, будь ласка, декларацію з сімейним лікарем», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]