Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У столиці зачинені на карантин 7 шкіл та 2 дитячих садки

16 листопада 2020 року, 12:16

У столиці зачинені на карантин 7 шкіл та 2 дитячих садки. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Ситуація в школах та дитячих садочках столиці – поки контрольована. На сьогодні в місті закриті на карантин 7 шкіл – через випадки захворювання серед вчителів. На дистанційному навчанні загалом 646 класів у 194-ох школах. Усього хворих на коронавірус школярів у Києві – 615. Також хворіють 486 педагогів. У дитячих садочках, через виявлені випадки вірусу, тимчасово закрита 81 група у 65-ти садках. Повністю на карантин зачинені два садочки. Наповненість дітей у дитсадках – понад 53 відсотки», – повідомив Віталій Кличко.

Він також зазначив, що місто забезпечило навчальні заклади необхідними дезінфікуючими засобами та засобами індивідуального захисту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]