Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У трьох монастирях столиці зняли карантин»

26 травня 2020 року, 12:12

У трьох монастирях столиці зняли карантинні обмеження. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«У столиці зняли карантин в кількох монастирях, що були закриті через спалахи захворювання. Зокрема, у Києво-Печерській Лаврі, Іонинському та Свято-Покровському чоловічих монастирях. За весь період карантину зробили більше тисячі лабораторних досліджень ПЛР-тестів свяженослужителів. Завдяки вчасно проведеним протиепідемічним заходам та дотриманню суворого карантину, вдалося локалізувати осередки захворювання», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що перед зняттям карантинних заходів у монастирях здійснили повну дезінфекцію.

«Як ви знаєте, уряд дозволив проводити служби в храмах – із дотриманням регламентів та санітарних вимог. Я звертаюся до служителів усіх конфесій. Бережіть своїх прихожан, дотримуйтеся правил! Не збирайте у храмах велику кількість людей. Щоб не сталося нових спалахів хвороби», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]