Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Українців з Днем незалежності привітав федеральний канцлер Австрії

23 серпня 2021 року, 9:39

Федеральний канцлер Австрії Себастіан Курц привітав українців із 30-ою річницею незалежності держави. Відеопривітання канцлера оприлюднив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Шановні пані та панове, шановний пане мер, дорогий Віталій! Я радий вітати вас із 30-ою річницею Незалежності України! Україна має величну історію! Особливо останніми роками в Києві та інших містах країни багато зроблено для модернізації держави, впровадження реформ, щоб Україна рухалася в правильному напрямі. Австрія завжди є надійним партнером України. І можу запевнити, що так і буде в майбутньому. Я хочу привітати всіх українців та українок з 30-річчям незалежності України і побажати всього найкращого на майбутнє та для розвитку вашої країни. Всього найкращого та успіхів вам!» – підкреслив Себастіан Курц.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]