Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Увесь наземний громадський транспорт курсує за звичним графіком та розкладом»

07 серпня 2020 року, 12:26

Увесь наземний громадський транспорт столиці курсує за звичним графіком та розкладом. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання від користувачів Facebook.

«Увесь наземний громадський транспорт столиці курсує за звичним графіком та розкладом. Крім транспорту, рух якого тимчасово змінили через ремонтні роботи на дорогах. Інформація про зміну маршрутів є на сайті та на сторінках у соцмережах КП «Київпастранс. Зазначу: щодня на маршрути в столиці виходять: 350 автобусів, майже 330 тролейбусів та понад 260 трамваїв комунального підприємства «Київпастранс». Працюють також і маршрутні таксі приватних перевізників», – наголосив Віталій Кличко. 

Він також нагадав про правила, яких мають дотримуватися перевізники та пасажири. Зокрема, вони стосуються обмеження щодо кількості пасажирів у салоні. А також – необхідності пасажирам бути в масках.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]