Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко в Давосі обговорив можливість початку роботи у Києві сервісу таксі Uber

24 січня 2016 року, 10:30

На Всесвітньому економічному форумі в Давосі мер Києва Віталій Кличко зустрівся з директором із взаємодії з органами державної влади в Європі, на Близькому Сході та країнах Африки компанії Uber Марком Макганом.

Після зустрічі Віталій Кличко зазначив, що українська столиця зацікавлена у таких інноваціях і в якісному сервісі, який Uber надає майже в 70-ти країнах світу. Сьогодні компанія розглядає можливість своєї роботи і в Україні, а почати її планує з Києва.

«Ми прагнемо залучати у столицю інноваційні проекти, зокрема, і в автомобільних перевезеннях. Це міжнародна компанія, що швидко розвивається і надає онлайн-сервіс в багатьох містах світу, – зазначив Віталій Кличко. – Для пасажирів це більше гарантій безпеки, оскільки сервіс дає можливість обирати авто, а також водія за рейтингом його професійності. Для роботи бізнесу це прозорість і легальність. Оскільки розрахунок за поїздку виключно безготівковий і оплачується карткою. І це зробить роботу таксі прозорою та легальною», – підкреслив Віталій Кличко.

Мер Києва зазначив, що з Марком Макганом вони обговорили спільні плани і можливість запустити цей сервіс у Києві протягом кількох місяців.

Uber – це онлайн-сервіс автомобільних перевезень, що дозволяє замовити приватне таксі через сайт, а також через додатки на iPhone або на пристроях Android. Компанія була створена в 2009 році, її штаб-квартира розташована в Сан-Франциско. На сьогодні послуги Uber доступні у 68 країнах та більше ніж у 300 містах світу. Компанія отримує від працюючих у ній таксистів комісію в розмірі 20% від кожного виклику.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]