Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко в День українського добровольця вручив відзнаки від столиці сім’ям загиблих воїнів

14 березня 2024 року, 16:16

Мер Києва Віталій Кличко у столичній мерії у День українського добровольця вручив відзнаки Київського міського голови – медалі «Честь. Слава. Держава» – сім’ям загиблих воїнів.

«Сьогодні, в День українського добровольця, ми шануємо подвиги й відвагу Захисників та Захисниць України. Перші добровольці пішли на фронт одразу після Революції Гідності у 2014-му. І ми пам’ятаємо, як українці встали на захист своєї країни в перші дні повномасштабного вторгнення російського агресора. Усі Захисники йшли на фронт, усвідомлюючи свій обов’язок. Вони змінили своє життя й взяли до рук зброю, щоб українці могли жити вільно на своїй землі, в незалежній державі. Згадуємо і тих, хто, на жаль, загинув у боротьбі за права на свободу українського народу. Їхні імена назавжди залишаться в історії нашої держави. Я розумію, що жодна нагорода не полегшить біль втрати. Але вона є ще одним свідченням шани нашим Захисникам та Захисницям, їхньої мужності та відваги. А найбільшим вшануванням подвигів воїнів буде наша Перемога над ворогом та мир у демократичній і успішній Україні. Слава Україні та її Героям!» – наголосив Віталій Кличко.

Посмертні нагороди – медалі «Честь. Слава. Держава» – отримали родини 33 українських воїнів.

Вручення відзнак від столиці сім’ям загиблих воїнів (фото – КМДА, Любов Голуб’ятнікова)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]