Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: В Києві стрімко збільшується кількість госпіталізованих. Вага кожного ліжка – людське життя

02 квітня 2021 року, 12:23

Якщо динаміка поширення коронавірусу залишиться такою ж стрімкою, ліжок у комунальних медзакладах столиці, куди госпіталізують хворих на коронавірус, скоро не вистачатиме. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Із такою динамікою розповзання хвороби і кількістю госпіталізацій ліжок в стаціонарах вже дуже скоро нам не вистачатиме. Тому я ще раз звертаюся до Уряду, Міністерства охорони здоров’я проконтролювати ситуацію із тим, щоб відомчі медзаклади таки приймали хворих на коронавірус киян. Три лікарні «Укрзалізниці» поволі почали це робити. Але це – загалом 360 ліжок. А ще понад 10 тисяч ліжок – в інших відомчих лікарнях та медзакладах Академії медичних наук України. Сьогодні вага кожного ліжка – це людське життя!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]