Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «В Києві, як і по Україні, збільшилася смертність від коронавірусу»

16 вересня 2020 року, 12:15

У столиці, як і по Україні, збільшилася смертність від коронавірусу. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«У Києві, як і по Україні, збільшилася смертність від коронавірусу. Як і раніше, на початку пандемії, помирають, в основному, люди похилого віку.  Здебільшого вік киян, які не подолали вірус, – 65 років і старші. У такому віці померли 192 людини», – повідомив Віталій Кличко.

Наймолодша серед померлих – 25-річна мешканка Дніпровського району. Найстарший – 96-річний житель Солом’янського району.

«Тому я закликаю всіх берегтися! Не розказувати, що це як звичайний грип. Не йти в місця великого скупчення людей. Не поводитися легковажно. Турбота про своє здоров’я – це і ваше життя, і безпека інших людей. І можливість належного функціонування медичної системи Києва. Для нас головне – не допустити інфекційного вибуху. Бо ліжка-то можна додати. А от хто нас лікуватиме? Думайте і про це, будь ласка», – закликав киян Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]