Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «В українців змінилося сприйняття незалежності»

24 серпня 2018 року, 15:19

Одна з основних і важливих речей, що змінилася в українському суспільстві, – це сприйняття і ставлення людей до незалежності України. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Прямий».

«Для мене персонально і, я бачу, для багатьох українців, змінилося відчуття того, що таке незалежність», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що сьогодні українці мають нові орієнтири.

«Бути сильною державою, незважаючи на перепони, які є, незважаючи на велику загрозу, яка є, зберегти єдність, зберегти сильну Україну і довести, що ми – європейська держава. Наша мета – бути частиною європейської родини, співтовариства країн, що мають розвинену інфраструктуру і високі стандарти життя», – сказав мер Києва.

Він також зазначив, що радий бути політиком, який не лише на словах, а справами втілює зміни у столиці.

«Люди можуть побачити, відчути зміни, які відбуваються. Це і велика кількість оновлених парків, 19 нових дитячих садків за 4 роки. Ще 8 додасться до кінця цього року. Це і нові школи. І близько 800 кілометрів капітально відремонтованих доріг вже буде загалом до кінця 2018-го. Це ключові речі, які змінюють наше місто. Я переконаний, що усі реформи починаються зі столиці, і Київ показує приклад іншим містам», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]