Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Вибори на Донбасі мають бути останнім кроком політичного врегулювання, а не одним із перших»

02 жовтня 2019 року, 13:45

Місцеві вибори на Донбасі повинні стати останнім кроком політичного врегулювання ситуації, а не одним з перших. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко коментуючи підписання в Мінську документу на основі так званої «формули Штайнмаєра».

«Спочатку повинні бути виведені російські війська, відбутися деокупація території Донецької і Луганської областей, Україна має повністю відновити контроль над ними та контроль за кордоном з Росією. І тільки тоді можна говорити про якісь вибори. Інакше ж ми самі узаконимо неконтрольовані Україною формування, що називають себе «республіками». В такій ситуації буде де-юре територіальна цілісність України, а де-факто Донбас перетвориться на «сіру зону», що політично дестабілізуватиме ситуацію в усій країні», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]