Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Від сьогодні до 29 жовтня столичні школярі пішли на канікули

21 жовтня 2020 року, 12:20

Від сьогодні до 29 жовтня столичні школярі пішли на канікули. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Із сьогоднішнього дня – з 21 жовтня – 422 столичні школи міста пішли на канікули. Іще 6 шкіл продовжують працювати, бо там запровадили нову – триместрову – систему навчання», – повідомив Віталій Кличко.

За його словами, рішення розпочати канікули у столиці раніше обумовлене двома факторами. Перше. На думку фахівців Міністерства охорони здоров’я, такий крок дозволить дещо зменшити розповсюдження вірусу. Бо ситуація в навчальних закладах із захворюваністю і вчителів, і учнів останнім часом суттєво погіршилася.

Друге. У приміщеннях більшості столичних шкіл 25 жовтня, під час місцевих виборів, будуть працювати виборчі дільниці. І їх треба підготувати.

«Зокрема, й зробити посилену дезінфекцію. Таку ж дезінфекцію здійснять у школах перед відновленням навчального процесу. Тобто перед 29 жовтня», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]