Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відкрив оновлений дитячий садок на Печерську: «Наше завдання, щоб за кілька років черг у дитсадки Києва не було»

01 вересня 2016 року, 13:00

Київський міський голова Віталій Кличко відкрив реконструйований дитячий садок № 720 у Печерському районі столиці та зазначив, що завдання міської влади - аби за кілька років черг у дитячі садки столиці не було.

«Більше 15 років цей дитячий садок у Печерському районі не використовувався за призначенням. У середині серпня я вже інспектував цей дитсадок і поставив завдання до 1 вересня закінчити усі необхідні роботи. Сьогодні ж реконструкція завершена і садок починає працювати. Тут провели реконструкцію та утеплення фасаду, відремонтували внутрішні приміщення - ігрові та спальні кімнати. Тепер дитсадок відповідає усім необхідним стандартам», - зазначив Віталій Кличко.

Мер столиці підкреслив, що завдання міської влади - відкривати нові дошкільні заклади, повертати до комунальної власності садочки, які роками не використовувалися за призначенням. «Сьогодні у Києві черга до дитячих садків складає понад 13 000 дітей. І наше завдання – зробити так, щоб за кілька років черги до дитсадків не було. Тому ми збільшили фінансування освіти вдвічі у порівнянні з минулим роком. Цього року ми відкриваємо 7 дитсадків. Дві школи відкрилися у столиці сьогодні - 1 вересня. І ми кожного дня показуємо результати нашої роботи, кожен киянин бачить, що місто змінюється і стає комфортнішим та сучасним», - зазначив мер Києва.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]