Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відкрив сквер із фонтаном на Оболоні (+фото, відео)

15 вересня 2020 року, 16:19

Мер Києва Віталій Кличко відкрив сквер із фонтаном на Оболоні. Про це Віталій Кличко повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook та опублікував коротке відео.

«Друзі! Відкрили після реконструкції сквер на Оболонській площі, 6 – поруч із метро «Оболонь». До цього площа була захаращена МАФами. Ми їх прибрали. Відновили фонтан, який був закритий «архітектурними спорудами». Тепер водограй є родзинкою нового скверу. А ввечері радуватиме оболонців світло-музичними композиціями», – написав Віталій Кличко.

У сквері встановили сучасні лави, урни, здійснили озеленення, облаштували доріжки з ФЕМ, замінили старе освітлення на сучасне. Також облаштували полив газонів та встановили систему відеоспостереження.

«Місцеві мешканці задоволені та вже йдуть сюди відпочивати з дітьми. Наступного року зробимо для оболонців іще один цікавий об’єкт. Розпочнемо будівництво пішохідного містка з Оболонської набережної на острів Оболонський. Здійснимо також благоустрій на острові. Щоб у киян було більше чудових місць для відпочинку. Разом з киянами і для киян робимо наше місто гарнішим і комфортнішим!» – підкреслив Віталій Кличко.

 

 

Відкриття скверу з фонтаном на Оболоні

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]