Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відзначив столичних спортсменів із нагоди Дня фізичної культури та спорту (+фото)

11 вересня 2020 року, 16:44

Мер Києва Віталій Кличко із нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту в Україні вручив почесні грамоти та подяки спортсменам, тренерам та працівникам спортивної галузі столиці. Нагородження відбулося в Колонній залі мерії.

«Сьогодні тут зібралися ті, хто присвятив своє життя спорту. Хто своїм талантом і наполегливою працею прославляє Київ та Україну. Серед вас багато чемпіонів Європи та світу. А також викладачів та тренерів – тих людей, без роботи і терпіння яких не було б таких досягнень у наших чемпіонів. Ваша праця важлива ще й тому, що спорт забирає дітей з вулиці, спорт дисциплінує і дає мотивацію в житті. Спорт – це здоров’я і бадьорість, це – сила духу. І я пишаюся тим, що саме спортсмени-кияни традиційно виборюють найбільшу кількість нагород з олімпійських та неолімпійських видів спорту», – зазначив мер столиці. 

Він підкреслив, що міська влада робить все можливе, щоб людей, які займаються спортом, у столиці ставало якомога більше. У Києві відкривають нові спортивні майданчики та футбольні поля. Встановлюють тренажери в парках та скверах. Ремонтуємо стадіони.

Тільки минулого року в столиці відкрили після реконструкції стадіон «Русанівець» та оновлений легкоатлетичний манеж на Березняках, який відповідає всім сучасним вимогам. Також оновили спортивні школи «РИНГ» та «Атлант».

Також саме Київ стає центром проведення багатьох престижних міжнародних змагань. Фінал Ліги Чемпіонів, чемпіонат світу з кікбоксингу, чемпіонат Європи з пляжного футболу – це тільки частина спортивних подій, що за останні роки приймав Київ.

«Так, сьогодні ми живемо в інших реаліях. Корективи в багато планів і подій внесла світова пандемія. Але ми продовжуємо працювати. І робимо все можливе, щоб, зокрема, достойно провести чемпіонату світу з міні-футболу, господарем якого місто стане в 2021 році. Дякую вам усім! І бажаю подальших успіхів! Дякую кожному, хто прославляє Київ в спорті. Бо Київ – це спортивне місто!» – наголосив Віталій Кличко.

Вручення почесних грамот та подяк спортсменам, тренерам та працівникам спортивної галузі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]