Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко візьме участь у прес-конференції Falling Walls Lab Kyiv 2017

05 вересня 2017 року, 16:53

У четвер, 7 вересня, мер Києва Віталій Кличко візьме участь у прес-конференції у рамках щорічної наукової конференції для молодих вчених Falling Walls Lab Kyiv 2017, яку проводить Klitschko Foundation.

Під час заходу учасники обговорять перспективи української науки у глобальному контексті. Окрім того, представники ЗМІ матимуть можливість поспілкуватися з українськими винахідниками та вченими, які представлять свої проекти на Falling Walls Lab Kyiv 2017.

Початок прес-конференції о 13:00.

Місце проведення: НСК «Олімпійський», Klitschko Expo.

Акредитація для представників ЗМІ обов’язкова за email: [email protected] або телефоном (097)-061-68-93 (Наталія Другак).

 

Довідково.

Конференція для молодих вчених і стартаперів Falling Walls Lab Kyiv 2017 відбувається у столиці України втретє. Два переможці українського етапу представлять свої проекти серед найвинахідливіших представників 50 міст світу на міжнародній конференції у Берліні і відвідають міжнародний конкурс стартапів SeedStarsSummit.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]