Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко візьме участь у Саміті міст Північної та Південної Америки, де будуть обговорювати і допомогу Україні

25 квітня 2023 року, 18:30

Мер Києва Віталій Кличко, на запрошення американських партнерів, візьме участь у Саміті міст Північної та Південної Америки, де обговорюватимуть і допомогу Україні. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«На запрошення наших американських партнерів прибув до США на Саміт міст Північної та Південної Америки, який відбудеться у Денвері 26-28 квітня. Такий захід проводять вперше, за ініціативи Держдепартаменту США та за підтримки USAID. Мери багатьох міст західної півкулі зберуться заради посилення співпраці, обміну досвідом у розвитку місцевого самоврядування. Сьогодні і завтра про підтримку і допомогу Україні говоритиму також у Вашингтоні з сенаторами та конгресменами, провідними політичними експертами та представниками уряду США», – повідомив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]