Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко влаштував Тому Крузу екскурсію цікавими локаціями Києва (+фото)

01 жовтня 2019 року, 19:46

Американський актор, кінорежисер та продюсер приїхав до Києва, оскільки зацікавився місцями української столиці для зйомок свого нового кінопроекту.

Віталій Кличко повіз Круза на Подільсько-Воскресенський міст, у парк «Муромець».

А брат мера Володимир влаштував Тому Крузу оглядову екскурсію над Києвом на гелікоптері.

Також Віталій та Володимир Клички прогулялися з Томом Крузом та режисерською групою, що приїхала з ним, пішохідно-велосипедним мостом.

«Я з Томом Крузом знайомий давно. До Києва він приїхав вперше. І я дуже радий, що всесвітньовідомі режисери, актори, музиканти приїжджають сьогодні в Україну, в наше місто, цікавляться локаціями Києва, знімають тут кліпи, планують знімати велике кіно. Київ стає одним із світових знімальних майданчиків», – сказав Віталій Кличко.

Том Круз відомий  ролями, зокрема, у стрічках «Людина дощу», «На межі майбутнього», «Ванільне небо». У шести фільмах «Місія нездійсненна» Круз виконав не тільки головну роль, а й виступив продюсером.

Загалом він зіграв більше 40 ролей в кіно та спродюсував 20 кінострічок. Влітку 2020 році в прокат вийде новий фільм за участю Тома Круза – «Найкращий стрілець. Маверік».

Віталій Кличко влаштував Тому Крузу екскурсію цікавими локаціями Києва (фото)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]