Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Внаслідок нічної повітряної атаки ворога вибухи наразі пролунали в трьох районах столиці

29 травня 2023 року, 4:39

Внаслідок ворожої атаки в ніч проти 29 травня вибухи наразі пролунали в трьох районах столиці. Рятувальники ліквідовують пожежу у відселеній будівлі в Святошинському районі, яка виникла через падіння уламків. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

Так, вибухи пролунали в Голосіївському, Подільському та Святошинському районах столиці.

«На всіх місцях викликів, куди виїхали столичні медики, постраждалих, попередньо, не виявлено. У Святошинському районі, де уламки впали на відселену будівлю, рятувальники ліквідовують пожежу», – повідомив Віталій Кличко.

Він також додав, що у Подільському районі, внаслідок падіння уламків, пошкоджений дах одноповерхового приватного будинку. Пожежі та постраждалих немає.

А от виклик служб у Шевченківський районі не був пов'язаний із обстрілами та вибухами. Причина задимлення була побутова  – в одній з квартир сильно пригоріла їжа на плиті.

Повітряна тривога в столиці триває. Мер закликав киян не нехтувати своєю безпекою та залишатися в укриттях.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]