Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Внаслідок обстрілів частково обмежене електропостачання промисловим та частині побутових клієнтів Києва та області

10 жовтня 2022 року, 13:50

Внаслідок російських обстрілів об‘єктів критичної інфраструктури столиці та області частково обмежене електропостачання промисловим та частині побутових клієнтів Києва та Київської області. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі. 

«Внаслідок обстрілів російськими варварами об‘єктів критичної інфраструктури столиці та області, застосовуються графіки аварійного відключення електропостачання споживачам у Києві та Київській області. Частково обмежене електропостачання промисловим клієнтам та частині побутових клієнтів Києва та всієї  області. Енергетики разом з рятувальними службами роблять все необхідне, щоб максимально швидко відновити нормальну роботу енергосистеми», – написав Віталій Кличко. 

Мер столиці також зазначив, що «Київводоканал» працює в центрі столиці над ліквідацією пошкодженої водопровідної мережі. Але тиск у мережі вже нормалізували і споживачам забезпечене водопостачання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]