Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Внаслідок ракетної атаки пошкоджені кілька обʼєктів у різних районах, а також будівля станції метро «Лукʼянівська». Постраждали 28 людей, із них — 25 госпіталізували (оновлено станом на 12:12)

29 грудня 2023 року, 9:27

Внаслідок ранкової ракетної атаки зафіксовані пошкодження кількох обʼєктів у різних районах столиці. Зокрема, вибуховою хвилею пошкоджено будівлю станції метро «Лукʼянівська», станом на 09:50 роботу станції було відновлено. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі.

У Подільському районі внаслідок падіння уламків загорілося складське приміщення. Пожежно-аварійні служби та медики працюють на місці.

У Святошинському районі горіли припарковані автомобілі, а також пожежа була на даху незаселеної новобудови. У Шевченківському загорілися гаражі.

З-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі звільнили чотирьох людей. Пошуково-рятувальна операція там іще триває.

Внаслідок влучання ворожої ракети в дах будівлі недобудованого бізнес-центру в Шевченківському районі частково зруйновані верхні поверхи – з 10 до 8. Сталися поодинокі загоряння на даху. Екстрені служби працюють на місці.

Наразі у столиці 28 постраждалих. 25 із них госпіталізували в медзаклади міста.

Медики та рятувальники продовжують роботу на місцях.

Системи життєзабезпечення міста працюють у штатному режимі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]