Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Внаслідок російської ракетної атаки є пошкодження в кількох районах столиці. 7 людей постраждали

21 вересня 2023 року, 7:18

Унаслідок російської ракетної атаки вибухи пролунали у кількох районах столиці.

Як повідомив у своєму Telegram-каналі мер Києва Віталій Кличко, в Дарницькому районі, внаслідок падіння уламків, сталася пожежа на території інфраструктурного обʼєкту та на СТО. Палали також 2 автівки. Вибиті вікна в будинку поруч. Постраждали 7 людей. Трьох із них медики госпіталізували. Зокрема, й 9-ти річну дівчинку. Ще четверо постраждалих отримали медичну допомогу на місці.

Також у Дарницькому районі, внаслідок падіння уламків, пошкоджено гуртожиток закладу профтехосвіти. Учні були в укритті, серед них постраждалих немає.

У Голосіївському районі, в частині, що знаходиться в центрі столиці, пошкоджені вікна в 5-поверховому будинку. Руйнувань і постраждалих немає.

У Шевченківському районі уламки ракети пошкодили газову трубу. Пожежі не було, а газова служба оперативно приступила до ліквідації наслідків.

У деяких мікрорайонах Святошинського району точково пропадали світло та вода. Екстрені служби оперативно відновили електропостачання та водопостачання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]