Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко взяв участь у міжнародному марафоні «Єднання місцевого самоврядування світу заради добробуту людей і миру» і розповів про те, як сьогодні Росія знищує Україну та вбиває мирних українців

18 березня 2022 року, 15:07

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у міжнародному марафоні «Єднання місцевого самоврядування світу заради добробуту людей і миру». Діалог відбувся з мерами кількох українських міст та представниками місцевого самоврядування, зокрема, міст-побратимів тих країн, які сьогодні приймають найбільше біженців з України. Це Польща, Угорщина, Молдова, Румунія, Словаччина. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Взяв участь у міжнародному марафоні «Єднання місцевого самоврядування світу заради добробуту людей і миру». Сьогодні діалог відбувся між мерами кількох українських міст та представниками місцевого самоврядування, зокрема, міст-побратимів тих країн, які сьогодні приймають найбільше біженців з України. Це Польща, Угорщина, Молдова, Румунія, Словаччина. Транслюють марафон і для іноземних ЗМІ, – зазначив Віталій Кличко. – Сьогодні ми повинні показати і розказати світові про те, як Росія знищує Україну і вбиває мирних українців. Світ повинен знати про дикунство  і особливу жорстокість російської армії. Про страждання українців. Про героїзм наших військових, які бʼються сьогодні за нашу незалежність і свободу. Захищають Україну від геноциду, який чинить Росія».

Він також подякував партнерам України та Києва за підтримку і допомогу. І закликав ще більше обʼєднати зусилля місцевого самоврядування України та світу, щоб чинити тиск на агресора і зупинити його.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]