Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко взяв участь у презентації проекту Kyiv Global Business Tech Incubator

03 квітня 2019 року, 17:05

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у презентації проекту Kyiv Global Business Tech Incubator, що допомагатиме просуванню столичних стартапів у всьому світу.

За словами мера, Київ сьогодні активно розвивається і є майданчиком для втілення нових ідей, впровадження перспективних проектів.

«Ми втілюємо технологічні проекти, що допомагають столиці ставати сучасним, комфортним та безпечним містом. І українські стартапи довели свою конкурентоспроможність та кожного року посідають перші позиції у світових рейтингах. Чимало проектів отримують фінансування від міжнародних фондів, платформ, від інвесторів. Ми, зі свого боку, теж сприяємо їх реалізації. Надаємо доступ до даних міських служб та сервісів, стимулюємо втілення нових ідей у різних сферах життя столиці», – сказав мер.

Новий Kyiv Global Business Tech Incubator буде частиною міжнародної інноваційної еко-системи і націлений не тільки на молодіжні стартапи та IT, а й на комерціалізацію розробок столичних університетів. Інкубатор буде доступним для вчених, викладачів, дослідників і студентів університетів. А також – для стартап-груп. До вступу в інкубатор допускатимуть проекти, пов’язані з широким спектром технологій у механіці, хімічній, електричній та космічній інженерії, фармакології, медицині, інформаційних технологіях.

Мер столиці нагадав, що одним із прикладів вдалого втілення інноваційних проектів є Kyiv Smart City Hub. Із його допомогою столиця сьогодні залучає молодих фахівців для впровадження проектів, орієнтованих на розвиток міської інфраструктури.

Віталій Кличко подякував фахівцям USAID, які допомогли у розробці Kyiv Global Business Tech Incubator.

Інкубатор знаходитиметься в Американському домі на вулиці Миколи Пимоненка у Києві. Згодом проект переїде до приміщення одного зі столичних університетів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]