Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко взяв участь у церемонії прощання з Олександром Омельченком

29 листопада 2021 року, 11:22

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у церемонії прощання з відомим політиком, колишнім міським головою столиці, депутатом Київради Олександром Омельченком. Церемонія відбувається в Колонному залі столичної мерії.

«Сьогодні Київ прощається з колишнім міським головою столиці, почесним громадянином міста Києва, депутатом Київради Олександром Омельченком. Людиною, яка багато років свого життя працювала для нашого міста, змінювала його. Сан Санич, як ми його називали, любив Київ. А кияни – поважали Омельченка. Для мене він був старшим товаришем і багато в чому наставником. Завжди енергійний і завзятий, мудрий і з гумором, з великою цікавістю до життя і людей. Таким я пам’ятатиму Сан Санича. Світла пам’ять», – сказав Віталій Кличко під час церемонії прощання.

Церемонія в Колонній залі мерії, де кияни можуть попрощатися з Олександром Омельченком, триватиме до 13:30. Поховання відбудеться на Байковому кладовищі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]