Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко взяв участь у відкритті меморіальної дошки Герою України Максиму Шаповалу

27 червня 2018 року, 13:02

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у відкритті меморіальної дошки генерал-майору розвідки Міноборони, Герою України Максиму Шаповалу. Пам’ятну дошку встановили на будинку, у якому жив і біля якого загинув Максим Шаповал.

Рівно рік тому авто, у якому перебував офіцер військової розвідки, підірвали.

«Він командував першою групою спецназу, яка звільняла Донецький аеропорт. Тоді ворог не зміг вбити Максима. А зробив це підступно, у Києві, біля будинку героя. Максим Шаповал був молодим (йому було 39 років), професійним, досвідченим офіцером, патріотом своєї землі і людиною честі. Ми повинні пам’ятати своїх героїв. Шанувати справу, заради якої вони віддали своє життя. Справу захищати свою Вітчизну і безпеку та спокій мирних громадян. І ми повинні зробити все, щоб Україна стала сильною, успішною державою! Вічна пам’ять Герою України Максиму Шаповалу!» – сказав мер Києва на церемонії відкриття пам’ятної дошки.

Віталій Кличко зазначив, що міська влада підтримує ідею перейменування вулиці Механізаторів на честь Героя України Максима Шаповала.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]