Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Я хочу, щоб мрія кожного українця цього року здійснилася. А головна наша мрія – мир»

01 січня 2016 року, 21:14

 

Я хочу, щоб мрія кожного українця цього року здійснилася. А головне, про що ми мріємо, – мир. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час ефіру на радіо «Вести».

Віталій Кличко наголосив, що кожен українець дуже сподівається на поліпшення економічної ситуації, припинення військового протистояння на Сході та мир в усій країні. «Я бажаю кожному, щоб його мрія здійснилася. Думки ж можуть матеріалізовуватися. Але замало тільки мріяти, важливо робити все, щоб втілити ці мрії»,– сказав Віталій Кличко.

Мер Києва також додав, що за традицією під час новорічних свят вся його родина збирається разом. «Ми збираємося всією родиною. Мама готує традиційні страви – олів'є, оселедець «під шубою», вінегрет тощо. Ми випиваємо по келиху шампанського і вітаємо одне одного. А потім співаємо, танцюємо», – зауважив він. Віталій Кличко додав, що у нього досить музикальна родина. «Брат Володимир та син Максим грають на ударній установці, Єгор – на гітарі, Ліза – на фортепіано, дружина – співає. А я – і співаю, і граю, і танцюю, коли свята», – розповів мер столиці. Віталій Кличко додав, що максимум святкує до 2-ої години ночі, оскільки прокидається о 6 ранку.

Мер також розповів, що продовжує займатися спортом і кожного ранку тренується. «Найкращий антистрес – це заняття спортом. Спорт нікуди не подівся з мого життя», – додав він. Віталій Кличко також зазначив, що ті спортивні вправи, які він не любив, з часом намагається зробити найулюбленішими. «Людина має в собі побороти лінощі. Бо це – найзліший ворог», –підкреслив він.

Віталій Кличко під час ефіру також розповів про спортивну кар'єру свого брата Володимира. «За багато років брати Клички привчили всіх, що на ринг з ними виходять «хлопчики для биття». І ніхто не замислюється, що шанси у суперників 50/50», – сказав він. За словами Віталія Кличка, після бою з Ф'юрі він мав розмову з Володимиром. «Я сказав, що у нього два варіанти. Перший – сказати, що він вже все і всім довів – зібрав всі пояси і готовий піти. Другий – сказати, що йти він не збирається, а довести, що той програш – випадковість. Володимир обрав другий варіант», –зауважив Віталій Кличко. При цьому він висловив переконання, що Володимир скористається своїм другим шансом і зробить все для перемоги.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]