Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Якщо чиновник не справляється – я звільняю його»

02 березня 2017 року, 11:51

 

Надзвичайна подія, яка сталася на Шулявському шляхопроводі, – це відповідальність усіх: і профільного заступника, і глави району, де трапилася надзвичайна подія, і керівника підприємства, до складу якого входить КП «Київавтошляхміст», на балансі якого знаходиться шляхопровід. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виступу на початку засідання Київради.

«Як всі знають, я ухвалив кадрові рішення. Подобається це комусь чи ні! Я ініціював звільнення заступника голови КМДА з питань транспортної інфраструктури та глави Солом’янського району», – зазначив Віталій Кличко.

Він зауважив, що вони написали заяви на звільнення.

«Написав заяву і керівник «Київавтодору» Олександр Густєлєв. Бо це відповідальність усіх – і профільного заступника, і глави району, де трапилася надзвичайна подія, і керівника підприємства, до складу якого входить КП «Київавтошляхміст», на балансі якого знаходиться шляхопровід», – сказав мер Києва.

Віталій Кличко підкреслив, що розуміє і свою відповідальність теж.

«Бо кандидатури заступників вношу я, вони є членами моєї команди. І якщо чиновник не справляється, я визнаю це і звільняю його! Заради того, щоб місто ефективно працювало, треба визнавати й виправляти помилки», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]