Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко доручив прозвітувати в Київраді про перевірку всіх шляхопроводів, мостів, так званих штучних об’єктів інфраструктури в столиці і визначити їхній технічний стан

02 березня 2017 року, 11:45

Мер Києва Віталій Кличко доручив перевірити всі шляхопроводи, мости, так звані штучні об’єкти інфраструктури в столиці і визначити їхній технічний стан, щоб далі ухвалювати рішення щодо подальших робіт і режиму експлуатації об’єктів. Та відзвітувати про результати оперативної перевірки перед Київрадою. Про це Віталій Кличко заявив під час виступу на початку засідання Київради.

«Я доручив перевірити всі шляхопроводи, мости, так звані штучні об’єкти інфраструктури в столиці і визначити їхній технічний стан, щоб  далі ухвалювати рішення щодо подальших робіт і режиму експлуатації об’єктів, які через зношеність, недофінансування перебувають у незадовільному технічному стані, – підкреслив Віталій Кличко. – Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук за результатами оперативної перевірки повинен надати звіт депутатам Київради тут, в сесійній залі», – наголосив мер Києва.

Мер зазначив, що після висновків експертизи (НВП «Мостовий центр» і Державного дорожнього науково-дослідного інституту) столична влада обмежила рух транспорту на Шулявському шляхопроводі, тобто габарит проїзної частини з двох боків. І заборонила рух вантажівок через шляхопровід. Здійснили роботи з укріплення консолі і конструкцій.

Віталій Кличко зауважив, що цього року розпочнеться плановий ремонт шляхопроводу і будівництво транспортної розв'язки. Відповідний проект вже розроблений. Окрім того, зауважив мер, цього року буде капітально відремонтований також Повітрофлотський шляхопровід і дорога на проспекті.

Віталій Кличко також зазначив, що доручив перевірити всі МАФи, які знаходяться біля об’єктів транспортної інфраструктури, і прибрати незаконні споруди.

«Усі МАФи в Києві, що встановлені під мостами, під об’єктами транспортної інфраструктури, в підземних переходах, – мають бути демонтовані. Вони несуть потенційну загрозу!» – наголосив Київський міський голова.

«Ми всі знаємо, що в столиці зношена інфраструктура. В яку не вкладали кошти, не ремонтували десятками років. І сьогодні ми отримуємо наслідки такої безгосподарності, – зазначив Віталій Кличко. – Я хочу підкреслити: ми взяли одним із пріоритетів відновлення інфраструктури. Почали масштабно ремонтувати дороги, вкладати кошти в ключові інфраструктурні об’єкти. Так, це не можна зробити одномоментно. І ми докладаємо всіх зусиль, щоб зміни в Києві відбувалися», - наголосив мер Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]